NinJump

NinJump 1.01

Coole Ninja-moves en zwaartekracht

NinJump is een eenvoudig spelletje met het doel zo hoog mogelijk tegen gebouwen aan te rennen. Het gratis actiespel biedt vermaak in bus en trein, dankzij de snelle -en vaak korte- rondes. NinJump is van dezelfde makers als Paper Toss, een andere game die uitblinkt vanwege de lekker simpele onnozelheid. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig vermaak
  • Leuke beelden
  • Grappig geluid
  • Scores op Facebook en Twitter

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

NinJump is een eenvoudig spelletje met het doel zo hoog mogelijk tegen gebouwen aan te rennen. Het gratis actiespel biedt vermaak in bus en trein, dankzij de snelle -en vaak korte- rondes. NinJump is van dezelfde makers als Paper Toss, een andere game die uitblinkt vanwege de lekker simpele onnozelheid.

Terwijl je springt in NinJump, is het de bedoeling zoveel mogelijk 'killer' eekhoorns en dito vogels te grijpen. Je hoeft alleen maar tegen deze dieren aan te springen om ze uit de lucht te knallen. Kijk uit tijdens het rennen: een botsing met de boombewoners is funest. Ook is het opletten geblazen voor werpsterren, die mede-ninja's je kant uit slingeren. Vang je er echter 3, dan cirkelt onze held vernietigend omhoog.

De bonussen in NinJump zijn erg leuk. Zo grijp je bolvormige bonussen om een schild te verkrijgen en zijn er leuke speciale sprongen die je maakt wanneer je 3 vogels, 3 eekhoorns of 3 werpsterren op rij uit de lucht plukt.

NinJump biedt fijn vermaak vanuit een eenvoudige opzet. Het spel lijkt eenvoudig maar is verslavend en houdt menige iPhone- of iPod touch-bezitter vast een aantal uren zoet.